Davetiye Baskı

Özel gününüzün haberini nasıl bir davetiye ile duyurmak istersiniz? Düğün hazırlıklarında sıra davetiye seçimine gelince seçenekler sonsuz gibi gelir. Davetiyenin görseline, metnine ve baskısına karar vermek başta zor görünebilir. Davetiyelerin içinden seçim yapmak ne kadar zor olsa da düğün konseptinize yakışan, özel tasarımlı bir davetiye, hafızanızda bu güne dair özel kalan anılardan biri olur. 

Davetiye baskı

Floral desenler, minimal tasarımlar, vintage görünümler… Davetiye tasarımı için seçeneğiniz oldukça fazla. Davetiyenin renklerine ve desenlerine düğün konseptine göre karar verebilirsiniz. Davetiye üzerine ise espirili, romantik, şairane ya da kısa metinler yazdırabilirsiniz.  
 

Davetiye baskı

Davetiyenizi hazırlarken profesyonel bir hizmet almanız işinizi kolaylaştırır. Aynı zamanda Canva gibi bazı sitelerden kendi tasarımınızı hazırlayabilirsiniz. Bu şekilde daha az maliyetli ve tamamen sizin elinizden çıkan bir davetiye olur. Online davetiye baskılarınız için bidolubaski.com size en kolay ve pratik çözümü sunar. Tasarıma hazır olan dosyanızı sistem üzerinden bize iletip, baskı adedini seçmeniz siparişinizi oluşturmanız için yeterlidir. 

Davetiye Baskı Siparişi Öncesi Dikkat Edilmesi Gerekenler

- Davetiyenizin üzerindeki tüm bilgilerin eksiksiz olduğundan emin olun. Tarih, saat ve yer bilgisinin yer alıp almadığını, doğru bilgilerin yazılmış olduğunu tekrar kontrol edin.
- Davetiye tasarımında, farklı firmaların davetiye modellerini inceleyerek ilham alabilirsiniz. Ancak profesyonel bir görünüm için kendi özgün tasarımınızı oluşturmanız gereklidir.
- Davetiyenizde, gerekli durumlarda davetlilerin size ulaşabilecekleri bir iletişim bilgisi yazın. Doğrudan irtibata geçebilecekleri bir isim vermeniz, sizlerle daha rahat iletişim kurmalarına yardımcı olur.
- Eğer etkinliğiniz için özel sosyal medya kampanyası düzenliyorsanız, bu bilgilere davetiyenizde de yer vermeye özen gösterin. Örneğin, belli hashtag’ler sayesinde davetlileriniz tüm etkinliği canlı olarak sosyal medya üzerinden takip edebilirler.
- 330 gr. Tuale Fantazi kağıdın baskı yapılan ön yüzeyi dokulu, arka yüzeyi ise daha düz bir yapıya sahiptir.