Eşsiz Kutu Açma Deneyimi: Ürünlerinizi Paketlerken İhtiyacınız Olabilecek Ürünler

E-ticaret dünyasındaki şirketlerin rakiplerinden bir adım öne çıkabilmeleri için alışveriş sürecini baştan sona daha iyi bir müşteri memnuniyetini hedefleyerek kurgulamaları gerekir. Özellikle ürün teslim edildiği ilk an müşterinin marka hakkında fikri oluşmaya başlar. Öncelikli konu müşteriye gönderilen kargo kutusunun sağlamlığı olsa da kutunun dış görünüşü, içine konulan özel kartlar ya da hediyeler markayı tercih ettirecek cezbedici özelliklerdir. 

Sosyal medya pazarlamasının marka bilinirliği açısından büyük önem taşıdığı bugünlerde ürünün ambalajı, nasıl paketlendiğinin önemi iyice arttı. Influencer iş birliklerinde gönderilen kutuları yüksek kitlelerin görebileceğini düşünerek kutu açma deneyimini özelleştirmelisiniz. Sosyal medyadaki yorumlar ve içerikler tüketicinin satın alma kararını etkileyebileceği için bunu göz önüne alarak ürünlerinizi paketlemelisiniz. 

ürün kutusu

Müşterilerinize markanızı akıllara kazıyacak bir “paket açma deneyimi” yaşatın! 

Müşterilerinizin sizin gönderdiğiniz paketi açarken markanızı akıllarına kazıyacak bir deneyim yaşatmalısınız. Bu nedenle paket açılımının her bir adımı özenli olmalı. Paketiniz için uygun fiyatlara şık ve tamamen markanıza özel tasarımlarla bastırabileceğiniz ürünlere bir göz atalım. 

Kartvizit: 

İletişim bilgilerinizin olduğu bir kartviziti paketinize eklemeniz müşterinizin sonraki alışverişi için size kolaylıkla ulaşmasını sağlar. Ayrıca sosyal medya hesaplarınızın ekli olduğu bir kartvizit sayesinde müşterileriniz sosyal medyada paylaştığı görsellerde sizi etiketleyerek daha fazla insanın ürünlerinizi görmesine ve markanızı tanımasına olanak sağlar. 

Sticker/Etiket: 

Ürünleriniz için baskısız bir paket tercih ettiyseniz paketin üzerine markanızın logosunun olduğu bir etiket yapıştırabilirsiniz. Etiketlere markanızın logosunu bastırabileceğiniz gibi beğendiğiniz bir tasarımı kişiselleştirerek de bastırabilirsiniz. Paketinizi tamamlayacak uygun fiyatlı seçeneklerden biri olan etiketi hemen buradan inceleyebilirsiniz. 

Teşekkür Kartı

Promosyon Ürünleri:

Gönderdiğiniz ürünlerin içine bütçenize uygun olan promosyon ürünleri yerleştirebilirsiniz. Promosyon ürünleri hem müşterilerinizi mutlu eder hem de paketlemenizin daha özenli görünmesine yardımcı olur. Kitap ayracı, kalem, maske, sticker gibi tercih edebileceğiniz seçenekleri bidolubaski.com üzerinden online sipariş verebilirsiniz. 

Teşekkür/Not Kartı: 

Paketinizin içine yerleştirebileceğiniz teşekkür/not kartları ile paketinizi özelleştirebilirsiniz. İster hazır metinle ister isme özel kart hazırlayarak müşterinizin yüzünü gülümsetebilirsiniz. Teşekkür/not kartını, bidolubaski.com üzerinden istediğiniz tasarımı yükleyerek hızlıca sipariş verebilirsiniz.