Amerikan servis: Hızlı ve etkili bir tanıtım aracı

Reklam ve tanıtım, artık hayatımızın her alanını kaplıyor. Kullandığımız her ürün, gittiğimiz her mekân, izlediğimiz ya da dinlediğimiz her şey artık birer tanıtım aracı. Markalar da bilinirliklerini artırmak, kampanyalarını ve yeniliklerini duyurmak için her türlü ürünü kullanıyorlar.

Reklam ve tanıtımın kilit noktası ise insanların görmekten kaçınamayacağı olabildiğince çok mecrada potansiyel müşterilere ulaşmaktır. Kağıt Amerikan servis de işte tam da bu nedenle fazlasıyla çok tercih edilen bir tanırım yöntemidir. Özellikle restoranlarda sürekli görmeye alışık olduğumuz Amerikan servis baskı ürünü hem tanıtım hem de hijyen amaçlı olarak kullanılır. Bu iki fayda da düşünüldüğünde maliyet / performans oldukça yüksektir. Gelin Amerikan servisi bir tanıtım ürünü olarak nasıl kullanabileceğinizi biraz daha yakından inceleyelim.

Amerikan Servis Baskı ile Reklam

Amerikan servisleri görmeye alışık olduğumuz yerler; restoran, kafe ve yemekhane gibi yemek yenilen alanlardır. Bu alanlarda kullanılan Amerikan servisler mekanın konumuna ve popülaritesine göre değişmekle birlikte binlerce kişiye ulaşır. İnsanlar yemeklerinin gelmesini beklerken ve yemeklerini yerken istemli ya da istemsiz olarak Amerikan servis üzerindeki reklamlara göz atarlar. Bu da başta marka bilinirliği açısından oldukça değerlidir. Diğer taraftan yaptığınız kampanyaların duyurusu ve kullanımının artırılması da sağladığı başlıca faydalardandır.

Amerikan servis baskı üzerinde yapılacak reklam restoran markasının kendine ait olabilmekle beraber faklı bir markaya da ait olabilir. Bu da her sektördeki firmanın Amerikan servis baskı hizmetine ihtiyaç duyabileceği anlamına gelir. Örneğim, perakende sektöründe faaliyet gösteren ve gençlere hitap eden bir marka Amerikan servis baskı yaptırarak bu ürünlerin üniversite kantinlerindeki tepsilerin içinde kullanılması ile bir reklam kampanyası yönetebilir. Amerikan servis ürününün sağladığı faydalardan ötürü de bu gibi üçüncü parti ortaklıklarla da reklam yapmak mümkündür.

Amerikan Servis Tasarımı

Amerikan servis tasarımı yapılacak olan kampanyanın başarılı olması için çok önemlidir. Özellikle insanların yemek yerken veya yemeklerini beklerken dikkatini çekebilmesi gerektiğinden tasarımın özenli ve dikkat çekici olarak düşünülmesi gerekir. Başarılı Amerikan servis tasarımı hazırlamanın yolu ise doğru renklerin ve metinlerin seçimi ile mümkün olur. Tasarım hazırlarken dikkat çekici, birbiriyle ve marka kimliği ile uyumlu renklerin seçilmesi gerekir. Tasarımda kullanılan olan sloganın dikkat çekici ve avantaj vadeden özellikleri olması ise kullanıcıların dikkatini çekmesini sağlar. Tasarımdan kullanılan fontların uyumu ve okunur olması da bir diğer önemli kriterdir.

Kağıt Amerikan Servis Baskı

Amerikan servis baskıda farklı ebat ve kağıt seçenekleri bulunur. 70 gr. Kraft, 90 gr. Parlak Kuşe, 1. Hamur 80 gr. ve 115 gr. Parlak Kuşe baskı için kullanılabilen kağıt türleridir. Bu kağıt türleri içerisinden en çok tercih edileni ise 115 gr. Parlak Kuşe Amerikan servis ürünüdür. Kağıt ebadı olarak da 29.7x21.9 cm(Tepsi İçi) ve 39.2x23 cm olmak üzere iki farklı boyut kullanılmaktadır. Üründe kullanılacak olan kağıt türü ve ölçüleri kullanım alanına ve markanın yaratmak istediği imaja göre özenle seçilmelidir.

Kağıt Amerikan servis baskı ürünü yüksek adetlerde basıldığında maliyet olarak oldukça uygun bir üründür. Ancak geleneksel matbaalar adet olarak online matbaaların çok daha gerisinde kaldığından fiyat ve kalite olarak avantaj sağlayamazlar. Bu nedenle de hem uygun fiyatlar hem de yüksek kalite ile Amerikan servis baskı yaptırmak isterseniz Türkiye’nin en büyük online matbaası bidolubaski.com ile siparişinizi kolayca verebilirsiniz. Vereceğiniz siparişler ise kısa süre içerisinde basılarak adresinize ücretsiz kargo avantajı ile gönderilir. Hadi siz de kağıt Amerikan servis baskı siparişinizi bidoluabaski.com ile verin, markanızın tanıtımını yapmaya hemen başlayın!